CAMERASYSTEMEN

STANDALONE CAMERA’S

Wat is een stand alone camera? Dat is een camera die zonder toevoeging van een recorder of server met slechts een internet verbinding kan functioneren. VeeL mensen zijn op zoek naar een goede betrouwbare camera dis eenvoudig te gebruiken is en waar liefst geen bekabeling voor hoeft getrokken te worden. Na jarenlange ervaring hebben wij voor u de beste camera’s beschikbaar die voldoen aan alle gestelde eisen van kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en gebruikers gemak en dat allemaal voor een betaalbare prijs. De camera’s van EZVIZ voldoen aan al deze criteria. Veel zaken zijn standaard al vanaf de goedkoopste standaard geïntegreerd waaronder SD kaart opslag, nachtzicht 2weg audio, alarm functie, betrouwbare en stabiele wifi connectiviteit en nog veel meer. Maar er zijn ook camera’s met AI technologie ( automatisch leren van gebeurtenissen) kleurenbeeld in de nacht door dual lens technologie opslag mogelijkheden in cloud of recorder en nog veel meer.

Wij adviseren u graag in welke optie er het beste bij u wensen aansluit.

VOORBEELDEN

EZVIZ C3X

C3X Smart color night camera

EZVIZ C4W

EZVIZ C4W Mini dome

EZVIZ C4W COLOR NIGHT

EZVIZ C4W COLOR NIGHT

WELK CAMERASYSTEEM KIEST U?

Wij garanderen een hoge beeldkwaliteit voor zowel enkele standalone camera’s als voor de grote, complexe camerasystemen. Om tot een juiste keuze te komen welk camerasysteem bij uw woning of bedrijfspand past, dienen er een aantal zaken duidelijk te zijn:

  • Waarvoor wordt de camera gebruikt?
  • Welk doel heeft de cameraobservatie: verificatie of herkenning?
  • Moeten de beelden worden opgenomen en/of opgeslagen?
  • Geeft de camera nog goed beeld in de nacht?
  • Is de camera voor binnen of buiten geschikt?
  • Worden de beelden op meerdere plekken tegelijk bekeken?
  • Worden de beelden op afstand bekeken op b.v. een smartphone?

VOORKOM VERKEERDE BESLISSINGEN

IBC is gespecialiseerd in camerasystemen. Neem contact met ons op om een goede beslissing te maken en om ergernis te voorkomen. Er zijn ook een aantal wettelijke spelregels die u in acht moet te nemen bij het plaatsen en/of aanschaffen van een camerasysteem. Wij weten waar u zich aan moet houden.

Wij gaan graag voor u aan de slag support@ibcbveiliging.nl