JA-100 SYSTEMEN

BEVEILIG UW OBJECT MET DE JABLOTRON JA-100

Bij IBC beveiliging kunt u terecht voor de Jablotron JA-100, Het meest revolutionaire en gebruiksvriendelijke alarm systeem op de markt. Met zijn bus communicatie kunt u eenvoudig contacten en sensoren toevoegen met slechts 1 kabel. Omdat het systeem met kleine losse modules werkt kan ieder type detector worden toegepast. Zo bent u dus niet gebonden aan een bepaalt merk of model. Aangezien dit systeem zowel draadloos als bedraad kan worden uitgevoerd is deze zeer geschikt voor kleine tot grote bedrijfspanden en woningen in verschillende risico klassen. De mogelijkheden van de JA-100 zijn eindeloos zo kan hij worden uitgevoerd met tril of glasbreuk detectie, met technische melders zoals water, temperatuur, gas en/of rookdetectie  maar ook met toegangscontrole om zo met een keytag alleen toegang te verlenen aan geautoriseerde personen. Tevens is er een zeer uitgebreide domotica koppeling (JA-1HUB) mogelijk zodat u in een hand omdraai uw gehele woning of bedrijf SMART kunt maken. Jablotron biedt de meest complete en meest veilige Home Automation mogelijkheden in de markt. Alle toonaangevende merken kunnen veilig gekoppeld worden via de SmartHub. Of het nu gaat om verlichting van Philips Hue, een thermostaat van Google Nest of een wasmachine van Whirlpool, de Smarthub kan deze slimme apparaten aan Jablotron koppelen!


Meer dan 650 toonaangevende merken zijn te koppelen via deze intelligente en veilige SmartHub. De mogelijkheden zijn onbegrensd!
Omdat veiligheid in ons bloed zit is de SmartHub ontwikkeld op een manier die garandeert dat het alarmsysteem altijd zijn werk zal doen.

De Jablotron JA-100 is leverbaar met een ingebouwde GSM module in combinatie met IP. Zo kan hij tevens dus in hogere risico objecten worden toegepast met een DP2 of 3 (voorheen AL1 of AL2) verbinding.

Door het toevoegen van bewakingscamera’s maakt u het systeem nog completer hiermee is het mogelijk om een hele betrouwbare verificatie van het moment dat het alarm afging vast te leggen. door hele slimme beveiliging zijn de beelden alleen door de eigenaar van de MyJABLOTRON app waarop het systeem is geregistreerd te bekijken. Lees hier meer over de app MyJABLOTRON

MEER INFO:
DE MyJABLOTRON APP
JABLOTRON PRODUCTEN
JABLOTRON SMART HOME
JABLOTRON PRODUCTEN BESTELLEN
VERTEL MIJ MEER

En gaat het alarm af, dan is het een veilig idee als er ook iemand gewaarschuwd wordt. U kunt het alarm koppelen aan een professionele 24h meldkamer.

DE JOBLATRON JA-100 BIEDT

  • Tot 120 draadloze of BUS bedrade zones
  • Tot 300 gebruikerscodes
  • Tot 15 secties
  • Tot 32 programmeerbare uitgangen
  • Tot 20 onafhankelijke tijdschema’s
  • Het systeem informeert tot 30 gebruikers per sms
  • Gebruikers hebben de spraakoptie en een sms-verslag tot hun beschikking
  • Er zijn onafhankelijke meldkamers te selecteren zoals Contact ID of CIA protocol

Wij gaan graag voor u aan de slag support@ibcbveiliging.nl