INBRAAKBEVEILIGING

EEN GEVOEL VAN VEILIGHEID EN RUST

Inbraak, diefstal of vandalisme kost u veel meer dan alleen de schade en het financiële verlies. Een gevoel van onveiligheid, onrust en angst kan gaan overheersen bij uzelf, uw gezinsleden of uw medewerkers. Het inbraak-detectiesysteem van IBC (de JA-100) geeft rust en een gevoel van veiligheid. Of het nu gaat om het aanleggen van een klein, draadloos systeem of om grote complexe systemen, wij hanteren korte lijnen en kunnen direct zorgen dat de eerste stappen genomen worden.

MEER OVER JA-100 SYSTEMEN

EENVOUDIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK SYSTEEM

De Jablotron JA-100 Enterprise is zeer geschikt voor kleine en grote bedrijfspanden en woningen. Doordat het eenvoudig te bedienen is en omdat het systeem met kleine, losse modules werkt, kan ieder type detector worden aangesloten. U kunt met de JA-100 kiezen voor een toegangscontrole, zodat niet iedereen zomaar binnen kan komen. Nadat het systeem is aangesloten ervaart u direct het gemak en de vriendelijkheid ervan. U kunt de beveiliging met een gerust hart aan het systeem overlaten.

PERSOONLIJK CONTACT

Door korte lijnen kunt u direct met al uw vragen bij IBC terecht. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw beveiliging.

Zo kunt u ook bij ons terecht voor hang- en sluitwerk en bieden wij de mogelijkheid om de (verplichte) periodieke controle beurten en het preventief onderhoud aan uw systeem uit te voeren.

Heeft u er weleens aan gedacht dat bouwkundige aanpassingen de toegang voor inbrekers kunnen belemmeren? Wij kunnen uw woning of bedrijfspand controleren en verbeterpunten signaleren. En wist u dat het vaak mogelijk is om korting te krijgen op uw inboedelverzekering als uw woning beveiligd is?

Wij gaan graag voor u aan de slag support@ibcbveiliging.nl

0226 234 234