CAMERASYSTEMEN

PREVENTIVE BEVEILIGING

Als u een bewaking camerasysteem gebruikt, heeft dat een preventieve werking; de potentiele indringers weten dat de kans dat ze gepakt worden, aanzienlijk groter is doordat het beeldmateriaal als bewijslast kan worden vastgelegd. En de alarmcentrale kan de beelden naar de hulpdiensten doorzetten, hierdoor wordt uw alarmmelding zo goed mogelijk opgevolgd. De camerasystemen van IBC zijn leverbaar in diverse soorten en uitvoeringen.

BELANGRIJK

Er zijn verschillende zaken belangrijk als u een bewaking camerasysteem aankoopt en laat installeren.

Als de camera bijvoorbeeld voor verificatie of herkenning dient, dan moet hij in een rechte lijn richting persoon of het object kijken. Dit geldt ook voor camera’s die nummerplaten kunnen lezen en/of verifiëren. Deze zijn niet geschikt in een overzichtstoepassing. Ook is het verstandig om bij montage buiten contact met regen en/of sneeuwval te vermijden een afdekkap kan hier een overweging zijn.

WELK CAMERASYSTEEM KIEST U?

Wij garanderen een hoge beeldkwaliteit voor zowel enkele standalone camera’s als voor de grote, complexe camerasystemen. Om tot een juiste keuze te komen welk camerasysteem bij uw woning of bedrijfspand past, dienen er een aantal zaken duidelijk te zijn:

  • Waarvoor wordt de camera gebruikt?
  • Welk doel heeft de cameraobservatie: verificatie of herkenning?
  • Moeten de beelden worden opgenomen en/of opgeslagen?
  • Geeft de camera nog goed beeld in de nacht?
  • Is de camera voor binnen of buiten geschikt?
  • Worden de beelden op meerdere plekken tegelijk bekeken?
  • Worden de beelden op afstand bekeken op b.v. een smartphone?

VOORKOM VERKEERDE BESLISSINGEN

IBC is gespecialiseerd in camerasystemen. Neem contact met ons op om een goede beslissing te maken en om ergernis te voorkomen. Er zijn ook een aantal wettelijke spelregels die u in acht moet te nemen bij het plaatsen en/of aanschaffen van een camerasysteem. Wij weten waar u zich aan moet houden.

Wij gaan graag voor u aan de slag support@ibcbveiliging.nl