ONDERHOUD BMI/OAI

HET ONDERHOUD

Het beheer en onderhoud BMI/OAI conform de richtlijnen van het CCV en de bijbehorende normen conform NEN2654-1, NEN2654-2.zorgen ervoor dat uw installaties in goede conditie blijven. IBC beveiliging is hierin gespecialiseerd en bezitten over de juiste vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Wij kunnen het onderhoud BMI/OAI voor u verzorgen op de juiste wijze om deze in de beste staat te houden en/of terug te brengen.

Voor wie!
Wij bieden deze service aan voor iedereen die een brandmeldinstallatie bezit voor zowel oudere als geheel nieuwe installaties. Hierbij is het huidige bouwbesluit, de installatie conform NEN2535 voor branddetectie en de NEN2575 voor ontruiming van belang.

Het onderhoud wordt uitgevoerd conform NEN2654-1-2018 en NEN2654-2.

Om zeker te weten of de brandmeldinstallatie waarschuwt als er brand uitbreekt, is het belangrijk de installatie goed te onderhouden en beheren. Het Bouwbesluit verplicht zelfs om de brandmeldinstallatie te onderhouden. In NEN 2654-1 Beheer, controle en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties – Deel 1: Brandmeldinstallaties staat hoe onderhoud en beheer moeten worden uitgevoerd.

Onderhoud met productcertificaat

Natuurlijk wil je dat de brandmeldinstallatie op het cruciale moment werkt. De brandweer, je verzekeraar en zelfs de wetgever vinden dat belangrijk. Hoe kun je daar zeker van zijn? Onderhoud van een brandmeldinstallatie is werk voor SPECIALISTEN met goede werkprocedures. Kies daarom voor professioneel onderhoud van uw brandmeldinstallatie.

Voor meer info over het CCV klik op het logo!

IN DE PRAKTIJK

VRAAG OFFERTE AAN >

ONDERHOUD AAN O.A.:

INBRAAK INSTALLATIES
BRANDMELD INSTALLATIES
CAMERA INSTALLATIES
TOEGANGSTECHNIEK
NOODVERLICHTING
KLEINE BLUSMIDDELEN
REOB
BHV MATERIAAL

HET CCV
MEER INFO OVER HET CCV >

ONZE PARTNERS

Uit de markt is gebleken dat het noodzakelijk is om samen te werken met partners om zo aan alle wensen en eisen te kunnen voldoen.
Steeds meer regelgeving zorgt voor een grote belasting van bedrijven en er ontstaat een behoefte om te expanderen. Door onze krachten te bundelen en expertises samen te voegen is het mogelijk om aan deze behoefte te voldoen. Mede hierdoor werkt IBC beveiliging al jaren samen met een aantal geselecteerde partners, om zo de kwaliteit en landelijke dekking goed te kunnen waarborgen. Hierdoor is het mogelijk om op ieder vlak een passende oplossing te bieden.

Wij werken onder anderen samen met:

Tragter brandbeveiliging 
Altebra Sprinkler techniek
Spiering Installatietechniek 
BHV Centrale Zwaag

Tragter groep
Altebra sprinklertechniek
Spiering Velserbroek
BHV centrale

Wij gaan graag voor u aan de slag support@ibcbveiliging.nl

0226 234 234