ONDERHOUD BMI/OAI

HET ONDERHOUD

Het beheer en onderhoud BMI/OAI conform de richtlijnen van het CCV en de bijbehorende normen conform NEN2654-1, NEN2654-2.zorgen ervoor dat uw installaties goede conditie blijven. IBC beveiliging is hierin gespecialiseerd en bezitten over de juiste vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Wij kunnen het onderhoud BMI/OAI voor u verzorgen op de juiste wijze om deze in de beste staat te houden en/of terug te brengen.

Voor wie!
Wij bieden deze service aan voor iedereen die een brandmeldinstallatie bezit voor zowel oudere als geheel nieuwe installaties. Hierbij is het huidige bouwbesluit, de installatie conform NEN2535 voor branddetectie en de NEN2575 voor ontruiming van belang.

Het onderhoud wordt uitgevoerd conform NEN2654-1-2018 en NEN2654-2.

Om zeker te weten of de brandmeldinstallatie waarschuwt als er brand uitbreekt, is het belangrijk de installatie goed te onderhouden en beheren. Het Bouwbesluit verplicht zelfs om de brandmeldinstallatie te onderhouden. In NEN 2654-1 Beheer, controle en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties – Deel 1: Brandmeldinstallaties staat hoe onderhoud en beheer moeten worden uitgevoerd.

Onderhoud met productcertificaat

Natuurlijk wil je dat de brandmeldinstallatie op het cruciale moment werkt. De brandweer, je verzekeraar en zelfs de wetgever vinden dat belangrijk. Hoe kun je daar zeker van zijn? Onderhoud van een brandmeldinstallatie is werk voor SPECIALISTEN met goede werkprocedures. Kies daarom voor professioneel onderhoud van uw brandmeldinstallatie.

Bekijk website van CCV voor meer info 

Conform CCV

Onderhouden

Wij gaan graag voor u aan de slag support@ibcbveiliging.nl

0226 234 234