BRANDBEVEILIGING

SIGNALEREN

Ongevallen en schade beperken of zelf voorkomen is wat u wilt als u aan brandbeveiliging denkt. Een brandmeldinstallatie (BMI) is bedoeld om een beginnende brand in een vroeg stadium te signaleren, zodat het bestrijden van de brand tijdig kan plaatsvinden. Zo kunnen maatregelen genomen worden om mens, dier en inventaris veilig te stellen. Het is dus heel belangrijk dat de BMI betrouwbaar functioneert, zodat er in geval van brand voldoende tijd is om de juiste maatregelen te treffen.

WERK VOOR SPECIALISTEN

Het onderhouden van een BMI conform de norm zorgt ervoor dat deze in goede conditie blijft. IBC is specialist met de juiste vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Wij kennen de BMI die onderhouden wordt goed en verrichten de juiste handelingen om hem weer in de beste staat te brengen.

Wij bieden deze service aan voor bestaande en oudere systemen. Hierbij is het huidige bouwbesluit, de installatie conform NEN2535 voor branddetectie en de NEN2575 voor ontruiming van belang.

Het onderhoud wordt uitgevoerd conform NEN2654-1 en
NEN2654-2.

DRAADLOZE BRANDMELDINGINSTALLATIES VAN IBC

Als je op zoek bent naar een draadloos brandmeldsysteem, dan weet IBC raad. Doordat ons systeem is uitgerust met de befaamde Jablotron draadloze 868 communicatie, is er een betrouwbare draadloze brandmeldinstallatie leverbaar.

Voordelen

  • Tot max 50 draadloze brandmelders kunnen worden aangesloten op dit systeem.
  • Ideaal voor oudere woningen, woningen met rieten daken en kleine tot middelgrote bedrijven
  • U hecht waarde aan veiligheid en onmisbaarheid.
  • Doordat wij deze centrale uitrusten met een gsm-module is het mogelijk om bij calamiteiten sms-berichten op uw smartphone te ontvangen.
  • Dit systeem kan op afstand worden beheerd
  • De door Jablotron gepatenteerde brandmelders hebben hun kwaliteit bewezen door toepassing op de JA- inbraakcentrale
Interactieve presentatie
Interactieve presentatie

Wij gaan graag voor u aan de slag support@ibcbveiliging.nl

0226 234 234